Wie zijn wij

ERGO staat voor topkwaliteit levensverzekering- en pensioenspaarproducten. Onze cliënten, hoofdzakelijk particulieren en zelfstandigen, krijgen de mogelijkheid om na hun loopbaan een mooi aanvullend inkomen op te bouwen. ERGO wil in dat kader inspelen op de beperkingen en leemtes van het wettelijke pensioenstelsel. Een persoonlijke klantenbenadering staat ook hier centraal. ERGO is een merk van ERGO Insurance nv, naamloze vennootschap naar Belgisch recht. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Bischoffsheimlaan 1-8.

De ERGO Insurance groep behoort tot de topspelers op de Europese verzekeringsmarkt. De groep telt immers vestigingen in meer dan 30 Europese en Aziatische landen. Het is de nummer één in Europa op het vlak van gezondheids- en rechtsbijstandsrisico’s.

Vandaag hebben veel klanten wereldwijd hun vertrouwen gegeven aan de ondernemingen van de ERGO Insurance groep. Met een totaal premie-incasso van € 18,132 miljard in 2013 kunnen al deze klanten terugvallen op een solide en stabiele financiële partner.

Dienstverleningsdocumenten

Het dienstverleningsdocument is een gestandaardiseerd document dat bij elke aanbieder of financiële dienstverlener hetzelfde eruitziet. Het geeft de gemiddelde kosten weer en dus niet precies de kosten die u gaat betalen. In het dienstverleningsdocument ziet u ook een beschrijving van de werkzaamheden die wij als financieel dienstverlener in rekening kunnen brengen.

ERGO Partners nv treedt op als financieel dienstverlener voor ERGO Insurance nv.

Dienstverleningsdocument Vermogen

Dienstverleningsdocument Risico

Jaarverslagen

Klik hier voor het jaarverslag van ERGO van het jaar 2012.

De ERGO-website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Niet meer tonen